
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Libor V. (elko) ID 11624 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Dia - Zapekaná brokolica so syrom[ recept č. 24333 zo dňa 7.3.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Suroviny pre 4 porcie: 450 g varenych zemiakov (uvarene v supke a ocistene), 500 g brokolice, 6 vajičok (z toho 3 uvarene), 250 g klobasky (nemusi byt!), 50 g ementalu 50 %, 200 ml kyslej smotany, sol, korenie, vegeta, tuk na potretie jenskej misy POSTUP PRÍPRAVY Postup: Vsetky suroviny si pripravime ako pre francuzske zemiaky. Do vymastenej misy polozime vrstvu zemiakov, posolime, na ne ulozime vajicka, klobasku, predvarenu brokolicu, znovu vajicka a na vrch dame zemiaky. Posypeme postruhanym syrom a vsetko zalejeme smotanou, ktoru sme rozmiesali s 3 vajickami, solou, korenim (ja som pridal este trosku cesnakoveho granulatu). Dame do rury a zapecieme do zlatova. Výživná hodnota 4 porcií: 5.552 kJ, B = 92 g, T = 62 g, S = 106 g (cca 10 SJ). Dufam, ze bude chutit vsetkym, nielen diabetikom. |
![]() | Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (7.3.2010, 15:02) |
To by chutilo nielen môjmu malému diabetikovi, ale aj mne stopercentne! Takéto zapekance máme totiž radi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |