
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HOVÄDZIE MÄSO |
Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Teľací perkelt[ recept č. 24334 zo dňa 7.3.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Teľacie mäsko, olej, vegeta, gulášové korenie, cesnak sušený, paradajkový pretlak, 1 ČL cukru, pažítka (sušená alebo čerstvá) POSTUP PRÍPRAVY Mäsko pokrájame na kocky, dáme do hrnca, pridáme olej (ja používam olivový) a opražíme. Potom pridáme ostatné koreniny, pretlak, cukor a zalejeme vodou a dusíme. Ja varím v tlakovom hrnci a tak je perkelt hotový za cca 20-30 minút. Nakoniec zahustím solamylom. |
![]() | Želka G. (dzaja26) ID 80145 (7.3.2010, 17:55) |
Teľacinka je fajnové mäsko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dávno som ho už nevarila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660, mimibazar.sk/etelinka (7.3.2010, 19:13) |
Veru, bola to riadna mňamka a po dobrom obede chutná kávička ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |