
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
POLIEVKY |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | HRSTKOVA *****[ recept č. 24361 zo dňa 8.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Zlty polený hrach,šošovica,krúpky-najmenšie,sušené hríby,údená klobása,olej,polohrúba múka,červená paprika,vegeta-soľ,rasca,mrkva,petržlen,cesnak,voda POSTUP PRÍPRAVY Na oleji si oprážime za lyžicu múky,odtiahneme z ohňa,pridáme červenú papriku a zalejeme vodou.Pridáme rascu,vegetu,klobásu a vopred namočené hríby.Asi polhodinku varíme,pridáme preplachnutý hrach a šošovicu a necháme variť do polomäkka.Teraz je vhodný čas na vloženie pokrájanej mrkvy a petržlenu.Krúpky tiež opláchneme a dáme do hrnca k zmesi.Uvaríme do mäkka a dochutíme cesnakom,mletým čiernym korením a prípadne soľou. Krúpiek dávame s mierou,lebo zväčšia svoj objem a strukovín tak po deci-deci a pol. Ja pridávam aj štipľavú feferonku,vraj zo štipľavého netrafí šľak-aspoň vidíte,že som ešte tu. Klobásku-dve po uvarení nakrájam na kolieska,aby sa ušlo všetkým. Varím ju zvyčajne vtedy,ked sa zohrieva domáca klobáska a mne je ľúto vyhodiť voňavý vývar. DOBRU CHUT |
![]() | Aneta C. (Anet_007) ID 67403, mimibazar.sk/anet-007 (9.3.2010, 17:08) |
moja maminka robí hŕstkovú vždy s údenými rebrami, hmmmmmmmmm bez mäsa si to ani neviem predstaviť, resp. bez tej chuti, bo z úden.rebier veľa mäsa teda nie je... Je to isto PERFEKTNEEEE ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (9.3.2010, 20:34) |
Poriadny mäsiar nechá aj mäso,šuflikant,čo chce zbohatnúť ti aj holé rebrá predá za cenu panenky. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (8.3.2010, 21:02) |
Hrstkovú robievam, ale bez hríbov a klobásky. toto môže byť vynikajúce !!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (8.3.2010, 21:10) |
To je taká nediétna verzia,treba vyskúšať,možno zmeníš názor. ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Želka G. (dzaja26) ID 80145 (8.3.2010, 17:22) |
Mňam nemá chybu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (8.3.2010, 18:19) |
tak chytro variť | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (8.3.2010, 18:20) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Monika Š. (moniqueR) ID 105322, mimibazar.sk/moniquer (8.3.2010, 13:11) |
Tak to aby som i ja začala jedávať štipľavé na kilá pre istotu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (8.3.2010, 17:16) |
Skús,aj s klobáskou sa dá v pohode ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |