
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Eva J. (EBJ) ID 142116 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KURACIA CIGÁNSKA PODĽA MŇA[ recept č. 24700 zo dňa 16.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia, žemle, biele korenie, olej, korenie kura gril, cibuľa, horčica - varím takmer každý deň a keď som hľadala tip na nenáročné jedlo, môj drahý zahlásil, že si spravíme cigánsku... nijaký recept som nenašla, tak som si vymyslela vlastný POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia nakrájame na tenšie rezne. Do misy dáme olej, biele korenie a korenie kura gril. Do zmesi ponoríme rezne a odložíme do chladničky. Ja som pre krátkosť času marinovala len 20 minút. Potom som si do panvice s hrubým dnom naliala pár lyžíc oleja z marinády - tým, že sú v tom koreniny, to trochu "horí", ale presne to som chcela - vytvoriť takzvaný "kouřový" efekt - takú dymovú chuť. Čiže opečieme prsia, aj cibuľku nakrájanú na kolieska. Potom nasleduje klasika - nakrojenú žemľu potrieme horčicou, vložíme rezeň a cibuľu. Ja som rezne opiekla večer, žemľovú časť som robila ráno a v práci som si dala celú žemľu na minútku do mikrovlnky - bola krásne mäkká a celé to chutilo výborne. Dobrú chuť aj vám. |
![]() | Lucia B. (pantheraa) ID 141908 (17.3.2010, 9:14) |
kuraciu cigansku ja robim tak ze kuracie rezne alebo bravcove natriem cesnakom a osolim a sup s nimi do misky s mliekom,necham postat najmenej hodinu ,najlepsie cez noc a peciem na masti....papame s horcicou a zemlou... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Eva J. (EBJ) ID 142116 (29.3.2010, 14:36) |
vyskusame aj takto, dame vediet ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |