končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYBY A DARY MORA |
Anna K. (klaymanova) ID 50952 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Rybka na masle a zemiačiky :-)[ recept č. 24719 zo dňa 17.3.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY rybka akakolvek,podla chuti,sol,červen.sladka paprika,vegeta,mleta rasca,maslo,voda,cesnak :-) receptík je jednoduchy ale ja som sa hlavne inšpirovala zemiačikmi podla Martina P. (Mata406) ID 48300 zemiaky,cibulka,červena sladka paprika,sol,vegeta,voda,olej POSTUP PRÍPRAVY rybku osolime,okorenime dame na plech,na kazdy kusok dame masielko,cesnak-pretlačeny,podlejeme vodou a dame do rury asi v polovici pečenia obratime ryby a hotovo. No a zemiačky mnamky mnam :-) zemiačky očistime na kolieska,na oleji si nadrobno nakrajanu cibulku oprazime,pridame cervenu sladku papriku,popražime pridame pohar vody.Dame zemiaky,osolime,dame vegetu a všetko premiešame a dusime pod pokrievkov,občas premiešame aby nam neprichytilo zo spodu.Zemiačky su vyborneee odporučam |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (17.3.2010, 18:28) | |
jeej Anka - to som rada, že zemiačiky tak chutili - i rybička je super - tiež robievam takúto ľahučkú obmenu, fakt, to masielko na nej je uňo-ťuti | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anna K. (klaymanova) ID 50952 (17.3.2010, 18:34) | ||
Mati ja som tie zemiačky podobne robila ale naokolo bližšie a tieto no len bez rybky a su vynikajuuuuuce a moja sa tiež nevedela | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Martina P. (Mata406) ID 48300 (17.3.2010, 19:38) | |||
Anka a ako si predtým robila takéto zemiačiky - ja sa tiež rada inšpirujem ? | |||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anna K. (klaymanova) ID 50952 (17.3.2010, 20:34) | ||||
varene v šupke,potom olupať,nakrajat na kolieska,medzitym som si spenila nadrobno nakrajanu cibulku,poprašila červenou paprikou,pomiešala,osolila,ochutila no naokolo bližšie a boli suchšie.... a tie tvoje su jednoducho chutnejšie | ||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |