
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) CERVENA KAPUSTA KU KACKE*****[ recept č. 24764 zo dňa 19.3.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Menšia hlávka červenej kapusty,bravčová masť,soľ,rasca,cukor,ocot,suché biele víno alebo voda POSTUP PRÍPRAVY Kapustu rozkrojíme na štvrtky,vykrojíme hlúbik a pokrájame na rezance.Do rajnice dáme masť,necháme rozpáliť,pridáme kapustu a osolíme.Na plameni chvíľu restujeme,podlejeme vínom-vodou,pridáme rascu a dusíme.Kedže my nemáme radi blatovú rozvarenú,striehneme,aby sa to nestalo.Ak je treba,občas pokrstíme -vínom alebo vodou.Ku koncu dochutíme cukrom a octom ako máme radi. Ja ju robievam len ku kačici alebo husi,hodí sa k ťažšiemu mäsu. DOBRU CHUT OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
eva t. (mimi1968) ID 114154 (6.11.2020, 19:56) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | andrea k. (happyhappy) ID 42918, mimibazar.sk/happyhappy (17.10.2020, 10:43) |
![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (21.3.2010, 16:31) |
Melanka, ďakujem za recept, mne sa červená kapusta akosi nedarí, tak sa jej vyhýbam. Ale tvoj receptík vyskúšam . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (29.3.2010, 17:30) |
Spočiatku aj mňa odradzala,ked som niekde videla takú blatovú rozvarenú,ale troška praxe a ide to,tak neboj,voda krátky,neutopíš. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jarmila P. (jatea) ID 106659 (19.3.2010, 8:28) |
Robievam tiež takto, ale na masti ešte orestujem aj cibuľu. Kapustička je výborná ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Ivana M. (ivula*) ID 14871 (19.3.2010, 12:07) |
Jarka, aj ja pridávam aj cibuľku, ale nakoniec podlievam červeným vínom. To dodá kapuste výbornú chuť. Vyskúšaj ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jarmila P. (jatea) ID 106659 (19.3.2010, 17:29) | |
Určite vyskúšam s vínkom. Takúto kapustu si robím aj k pečenému bravčovému ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Ivana M. (ivula*) ID 14871 (24.3.2010, 14:46) | ||
aj ja, ku pečenej krkovičke, mňam... ![]() ![]() Krásny deň! ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jarmila P. (jatea) ID 106659 (25.3.2010, 8:42) | |||
Veru, zbohom línia ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (21.3.2010, 16:35) | ||
Ja skoro všetko bez cibule-varenej,dusenej,lebo polovička neznáša.Cervenú robím len k pečenej kačke-husi,ináč len bielu kvasenú,mám ju aj v receptoch. ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |