
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
HOVÄDZIE MÄSO |
jana m. (mikyjanka) ID 131267 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Hovädzie "stroganov"[ recept č. 26864 zo dňa 11.5.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg hovädzej roštenky, 200gr sterilizovaných šampiňónov, 2 cibule, 2 dl bieleho vína, 2 dl sľahačkovej smotany, 5 dl vývaru, 1 kl horčice, 1 pl hladkej múky, mleté čierne korenie, olej, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na hrubšie rezance, osolíme a prudko opečieme na horúcom oleji. Odstavíme a na druhej panvici speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, Pridáme plátky sterilizovaných šampiňónov, krátko podusíme a podlejeme vínom a vývarom. Pridáme opečené mäso a podusíme. Dusíme, kým mäso nezmäkne. ( Ja to dávam v ohňozdornej mise do rúry, je to rýchlejšie a netreba to miešať ). V smotane rozmiešame múku a horčicu, zmes prilejeme k mäsu. Osolíme a okoreníme podľa chuti. Podávame s ryžov a hranolkami. Prajem dobrú chuť. |
Zora M. (Romy2) ID 137379 (16.2.2012, 13:02) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |