
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ČO DOM DAL |
Lucia S. (petrofka) ID 116803 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Petrofkin hemendex[ recept č. 27971 zo dňa 8.6.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 2-3 rajčiny, 3 vajíčka, saláma alebo šunka, trojuholníkový syreček 3 kúsky (COOP je naj), slanina, 1 cibuľa, bazalka, soľ, olej POSTUP PRÍPRAVY Do panvice si rajčiny nakrájame na mesiačiky a uložíme po obvode panvice a nad ne poukladáme nakrájanú cibuľu (keď je nakrájaná na tenučko, lepšie potom chutí). Do stredu nalejeme olej a poukladáme salámu. Na salámu dáme vajíčka, na ne ešte pár krúžkov na kocky nakrájanej salámy, nakrájame syreček a slaninku, posolíme, dáme bazalku (ak nám zostane nedokrájaná rajčina môžeme ju na kocky nakrájať a dať navrch). Zakryjeme pokrievkou. V podstate keď sú vajcia hotové (ako volské oko), je hotový aj hemendex.syr sa krásne roztopí. Celý čas treba mať pokrievkou zakrytú panvicu. Mne sa ešte nikdy nestalo, že by prihorel :) Všetky časti sa pekne spoja dokopy, takže ho stačí len vyšuchnúť na tanier z panvice. Na obrázku chýba slanina. Robievam aj verziu s ananásom, vtedy tam ale nejde rajčina, cibula, slanina. Miesto rajčiny je ananás. |