
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Anna L. (anka29) ID 111855 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Segedínsky guláš po mojom :o))[ recept č. 29160 zo dňa 8.7.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 0,7 dcl fľašu sterilizovanej kyslej kapusty, 4OO g bravčové maso, 2 veľké cibule, 3 PL bravčová masť, 3 ML červená paprika sladká, voda na podliatie......na zátrepku: 1 ML vegety, 1 ML soli, 1 MCK, 3 PL wonchestrová omáčka, 2,5 dcl smotana na varenie stačí 10%, 3 PL hladká múka POSTUP PRÍPRAVY XXX OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() ...uvaríme si kapustu do makka...kto ako má rád....postup varenie nebudem písať, každý to robí po svojom...aj ja xixi ![]() ...na masti orestujeme cibulku do skovita.... ![]() ....pridáme masko nakrájané na kocky, ppdlejeme studenou vodu cca 3 dcl, aby masko bolo pekne zaliate..dusímedo zmaknutia ![]() ...pridáme korenie a 3 ML červenej papriky sladkej....hotové a dochutené masko vlejeme do hotovej kapustičky a všetko pekne premiešeme ![]() ...pripravíme si zátrepku zo smotany na varenia, wonchestrovej omáčky /tá dodá segedínu tú správnu chuť/, sol, vegeta, MCK a hladká múka a pekne vlejeme do pripravenej kapustičky s maskom a necháme prevrieť a odstavíme a papame... ![]() ...hotová slovenská klasika a brú chuť... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |