. .. .. .. .. .. .
. .

Škoricové klbka - RECEPT 3117

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

VIANOČNÉ CUKROVINKY

ID 19881 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 486 návštěvníkov)


Škoricové klbka


[ recept č. 3117 zo dňa  ]


Škoricové klbka


POTREBNÉ PRÍSADY

250 g hladkej muky,100 g praskoveho cukru,2 kakaove pudingy,2 vanilkove cukre,1 lyzica skorice,200 g masla/dala som margarim-hera,co maju prave lacnejsie/,1 vajce,perlicky na zdobenie

POSTUP PRÍPRAVY

Zo vsetkych surovin urobime cesto a nechame ho asi hodinu odlezat.Potom si z celeho cesta urobime male gulocky a postupne ich pretlacame lisom na cesnak do tvaru klbka.Ozdobime perlickami.Pecieme asi 6-8-10 minut na 180 stupňoch.Samozrejme podla toho aku mate ruru.Niekomu staci aj 6 minut,aby neboli potom velmi vysusene a tvrde.Jeden vezmite z pekaca a skuste,ci je upeceny zospodu.Pečieme na papieri na pečenie.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Taketo ma dierocky moj lis na cesnak.
...takto vyzera,uz ma hadam aj 100 rokov...
...takto zhora...
...takyto ma objem...
...a zatlacime :)).......
detail na klbko.Po pretlaceni gulocky lisom si pomozte priborovym nozom.Zda sa to byt zlozite,ale je to strasne jednoduche a hlavne zaujimavy tvar.Kazdy sa Vas bude pytat ako na to :)).A nikdy nebudte mat 2 klbka rovnake. Z dávky výjde 60-80 kusov podla toho aké veľké sa robia guličky ktoré strkáme do lisu,alebo zaleži aj od toho,aky je velký lis na cesnak,ktorým tieto zázraky tvoríme.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kolieska s orechovym snehom | Škoricové klbka | Martinská roláda >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 241 (zobrazuje sa 1-20)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,13 ďalšie >>
Tina W. (Simonecka2007) ID 35829 (16.10.2016, 23:24)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta K. (hliveta) ID 32390 (3.1.2016, 18:31)
tak tieto klbká robím ako som ich tu objavila-už pekných pár rokov a môžem povedať,že sú FANTASTICKÉEEEE :-) (clamp) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (23.2.2016, 15:34)
Dakujeeeeeem (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (H)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marcela B. (padinishop) ID 629, mimibazar.sk/padinishop (15.12.2015, 11:24)
tak ja ich idem skusit tento rok ked ich spravim 17.12. do vianoc vydržia vsak?? *-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (20.12.2015, 23:49)
tie vydržia dlho, pokial sa nezjedia. Nemá sa tam čo pokaziť :-) :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Katarina K. (Katarina75) ID 8489, mimibazar.sk/katarina75 (10.12.2015, 9:12)
super recept, robim ho uz asi stvrty rok a moje deti aj vsetci v rodine tieto klbka miluju. a skorice vobec nie je vela, chutia presne ako maju. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (15.12.2015, 11:06)
som velmi rada, tento recept sa veeeeeeelmi rozšíil a som rada, že všetkým chutí (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Nina P. (Ninuliatkooo) ID 30909, mimibazar.sk/NinaPooova (8.12.2014, 8:39)
Dobrý deň. Kolko dopredu pred vianocami ich mozem piecť? Myslim co sa skladovania tyka :) ci nejako tesne pred, alebo uz aj teraz? :-$
Dakujem za odpoved.
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (11.12.2014, 17:17)
vydržia. Upečte toľko, aby ste mala dosť :). Keď dodržíte čas pečenia, tvrdé nebudú. Možte začať aj hneď, aj tesne pred Vianocami. je to suché pečivo, nič sa nepokazí
ODPOVEDAŤnahlásiť
Pamela E. (pampusik9) ID 120060 (6.12.2014, 14:43)
Ako je mozne, ze zhora sa mi uz spekaju a vnutri su ste nedopecene, resp. tmavo hnede? Stalo sa to niektorej z Vas? Dakujem za odpoved!
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (7.12.2014, 21:31)
asi to bude rúrou, skuste ubrat teplotu
ODPOVEDAŤnahlásiť
Monika P. (monika937) ID 52694 (22.12.2013, 13:40)
Prave som dopiekla, krasne vonaju (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (25.12.2013, 20:15)
(Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia H. (Quida752) ID 235482 (19.12.2013, 22:25)
práve som ich dorobila a lyžica škorice je podľa mňa strááášne moc...chutí to ako keby som si dala samotnú škoricu do úst, preráža to všetky chute...podľa mňa stačí malá lyžička.
ale inak je to veľmi efektné a zaujímavé, aj sa mi pekne podarili, až na tu škoricu :/
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (21.12.2013, 21:01)
každý máme svoju chuť :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana N. (sheina1) ID 71534 (19.12.2013, 0:05)
ja ich uz robim vdaka vam tretie vianoce, len pridavam pol lyz skorice a pol lyz. perníkového korenia. je to taka vianocnejsia prichut ^o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (21.12.2013, 21:00)
jasné, každému podľachuti (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
silvia f. (zojka2007) ID 13008, mimibazar.sk/zojka2007 (15.12.2013, 17:48)
(jezisek) (jezisek)javascript :sm(´ :-@´)
ODPOVEDAŤnahlásiť
LENKA S. (LENKA24) ID 16795, mimibazar.sk/lenka24 (11.12.2013, 20:22)
super ! recept (santa) (stromecek) (kolednici)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (18.12.2013, 17:43)
(hello) (novy rok)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Anka Š. (Karimka) ID 88449 (5.12.2013, 22:08)
Dobrý deň,
veľmi sa mi páči tento recept, chcem vyskúšať. Akurát som sa nikde nedočítala, AKÝ puding treba použiť, či bez mlieka, alebo mliečny. Je mi jasné, že puding použijem len vo forme prášku, nevarím, ale pre výslednú chuť je dôležité, aký je puding z hľadiska mliečnosti.
Ďakujem za odpoveď :-)
Karimka
ODPOVEDAŤnahlásiť
Liana R. (liaro) ID 62105 (11.12.2013, 11:39)
klasicky puding, ktory s anasype pri vareni do mlieka....ja iny nepoznam
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana N. (zuzi1978) ID 49180, mimibazar.sk/zuzi1978 (11.12.2013, 10:48)
dobry den
dakujeme velmi pekne za super recept. uz sme ich piekli ale asi ich musime znova upiect ,zjedli sme uz polovicu ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)
zelame krasne Vianoce (banky) (banky)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (7.12.2013, 11:07)
Puding je práškový, je to jedno aká značka. Ja kupujem Dr. OETKER a je to ten, čo b vo finále skončil v mlieku :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana W. (janula78) ID 68948 (6.12.2013, 8:53)
Dobry den..piekla som ich minuly rok a pouzila som puding bez mlieka..
ODPOVEDAŤnahlásiť
Alica Z. (aziburova) ID 204307 (23.12.2012, 16:59)
robíme ich aj s dcerou už tretie Vianoce a su super len treba vyskušať (banky)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (25.12.2012, 21:56)
Alica, potešenie na mojej strane (novy rok)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivana E. (I*C*E) ID 182562, mimibazar.sk/ice (19.12.2012, 11:34)
Napečené :-) A sú super! |:o) (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (23.12.2012, 15:18)
Ivanka, ďakujem
ODPOVEDAŤnahlásiť
hana h. (hankazk) ID 90615 (18.12.2012, 14:31)
zaujímavé.. (Y) (Y) určite vyskušam.. :-) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zdenka S. (zdendula) ID 190247 (18.12.2012, 12:58)
Aj tieto patria do zbierky vianočných, včera som ich robila a súúúúúúúú (Y) (Y) (Y) Musela som ich schovať, aby vydržali do vianoc. Jednoduché a vynikajúce (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (23.12.2012, 15:20)
Zuzka, ďakujem :-) (banky)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Katarina S. (Katyka10) ID 261574 (16.12.2012, 23:20)
Prosim vas docesta davate uvareny puding alebo len ten prasok?
(andel)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Katarína V. (jablcko111) ID 244533 (17.12.2012, 0:19)
pardon, že odpovedám za autorku receptu. teraz som zarobila cesto. len prášok, samozrejme. s uvareným pudingom by ste cesto nespravili, bolo by to riedke :-|
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (23.12.2012, 15:19)
Ďakujem Katke za odpove´d...................áno, len prášok ide do cesta
ODPOVEDAŤnahlásiť
dana j. (NicoNika) ID 227167 (15.12.2012, 13:48)
dakujem súúúúúúúúúúúúú výbornééééééééééééé (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (23.12.2012, 15:18)
ja ďakujem (banky)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marcela J. (xenuska373) ID 192584 (13.12.2012, 20:40)
Supeeeer ja som ich piekla vlani a budem aj tento rok su fantasticke aj bez skorice (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (13.12.2012, 21:52)
Marcelka, ďakujem
ODPOVEDAŤnahlásiť
Beáta H. (Bejča4) ID 207170 (7.12.2012, 22:20)
dnes sme s detmi piekli klbka,take boli stastne ze sa podarili a ze su krasne,ďakujeme za inspiraciu (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (8.12.2012, 23:52)
potešenie na mojej strane (darecek)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Celkom: 241 (zobrazuje sa 1-20)1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,13 ďalšie >>
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu