
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Elena Š. (*ela*) ID 4972 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Brusnicový kompót[ recept č. 31725 zo dňa 17.9.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 500 g brusníc * 170 g fruktózy alebo 250 g kryštálového cukru * 50 ml tuzemáku * 300 ml vody POSTUP PRÍPRAVY Brusnice sú vynikajúce ku divine alebo hovädzine. Namiesto klasického cukru - sacharózy používam ovocný cukor - fruktózu. Je vhodný aj pre diabetikov a určite je aj zdravší. Keďže je sladší, treba ho menej, cca o 30%. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (25.9.2010, 19:24) |
Ahoj Elenka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (29.9.2010, 23:18) |
Brusnice sme zbierali v Terchovej. Je tam nádherne. A čo sa týka pohárikov, nejako som to poplietla. Nie sú z jogurtov, ale z džemov. Naši totiž odkladali krásne poháriky aj z jogurtov. Až tie džemy niekde uvidím, kúpim ich už len kvôli tým pohárom. ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (19.9.2010, 20:52) |
brusnice sú veľmi zdravé a ty si ich nádherne naaranžovala do pohárov ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (20.9.2010, 17:15) |
Ďakujem za milý komentár. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Liana R. (liaro) ID 62105 (upravené 20.9.2010, 18:53) |
Aj mne sa pohariky veeeeeeelmi pacia...dzemik som nikdy nejedla.Ako to chuti? ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (20.9.2010, 17:03) |
Brusnice sú trpké, ale cukor ich zjemní. Ochutnala som kompót hneď po dovarení, bol teda dosť trpký, ale po odležaní sa chute prepoja a zvýrazní sa sladkosť. ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Hana B. (čertík1) ID 164815 (18.9.2010, 14:49) |
škoda že nemam brusnice, určite by som spravila kedže my s priatelom jedávame často hovädzinku, ale receptík odkladám a určite vyskúšam. ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (20.9.2010, 17:24) |
My sme tentokrát oberali brusnice sami. Je to riadna otročina zbierať po bobuľkách. Keď ale vidím zdevastované kríčky po česákoch, som ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (18.9.2010, 9:55) |
aj ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Elena Š. (*ela*) ID 4972 (20.9.2010, 16:59) |
Poháriky máme už "sto rokov". ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |