
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Katarina H. (penelope10) ID 45813 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Pečená bravčová krkovička s bylinkami[ recept č. 31747 zo dňa 18.9.2010 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 600 g bravčovej krkovičky, 4 strúčiky cesnaku, rasca, majoránka, tymián, rozmarín, soľ, 100 g masla, olej POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Očistené a umyté mäso vcelku osoľte potrite rozotreným cesnakom, posypte rascou, majoránkou, rozmarínom a tymiánom. Ochutené mäso uložte na vymastený pekáč, z oboch strán prudko opečte a podlejte horúcou vodou. Na mäso poukladajte kúsky masla, pekáč zakryte a v horúcej rúre pomaly pečte. Pred koncom pečenia mäso odokryte, podlejte výpekom a upečte dočervena. Upečenú krkovičku pokrájajte na plátky a podávajte s opekanými zemiakmi a dusenou červenou kapustou. |