
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Denisa S. (Samkasarinka) ID 21317 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Moja sviečková[ recept č. 31891 zo dňa 21.9.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 3ks sviečkovej, 2 x mrazenú zeleninovú zmes na sviečkovú, 1 tmavé pivo, 500 ml smotany na varenie, 1 kyslá smotana, múka na zahustenie, soľ, voda POSTUP PRÍPRAVY Sviečkovú si pokrájame na plátky, posolíme z oboch strán a prudko osmahneme na panvici. Medzitým si postavíme variť zeleninovú zmes vo vode-množstvo, aby zakryla zeleninu. Pri zovretí rozmixovať ponorným mixérom, priliať opatrne pivo, POZOR!musí to byť ozaj pomaly, lebo vybehne! Šupneme mäsko a uvaríme do mäkka. Mäkké mäsko povyberáme, nalejeme smotanu na varenie, kyslú smotanu a vrch poprášime múkou. Znovu premixujeme do hladka, vložíme späť mäsko a necháme len prevrieť vypneme a podľa potreby ešte môžme dosoliť. Podávame s knedľou. DOBRÚ CHUŤ |