
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
MÚČNIKY, POHÁRE |
Miroslava M. (Miamac) ID 53831 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) Nepečená jablková torta[ recept č. 32731 zo dňa 14.10.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 750 g jabĺk - tj.6-7, 4 dl vody, 6 PL kryštálový cukor, 2 balíky okruhlych piškót, 2 Zlaté klasy, šľahačka. POSTUP PRÍPRAVY Ošúpané jablká postrúhame, pridáme 2 dl vody, 6 PL cukru a uvaríme kašu. Jablká sa musia úplne rozvariť. \r\nZlaté klasy rozmiešame v 2 dl vody, pridáme do jablkovej kaše, 2 min povaríme. Ak to bude moc husté pridame vodu podľa potreby, aby sa to dobre natieralo na piškóty. Dno okruhlej formy vyložíme piškótami. Piškóty môžeme pokvapkať rumom. Natierame teplú jablkovú kašu, uložíme dalšiu vrstvu piškot a takto striedame kým mame kašu a piškóty. Na konci musia byť piškóty. Tortu dáme vychladiť a stuhnúť. Potom dame šľahačku a posypeme jemným škoricovým cukrom a zase do chladničky. |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (30.10.2014, 16:19) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Tina W. (Simonecka2007) ID 35829 (29.10.2014, 21:12) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Viera P. (vierapacigova) ID 163449 (14.3.2011, 20:01) |
Vyzerá to byť dobrý koláčik, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |