Róbert H. (Labakan) ID 172129 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)
Plnka ku porcovanému kuraťu
[ recept č. 33277 zo dňa 26.10.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
6 rožkov, 6 vajec (žĺtka a bielka osobitne), cca 8 - 10 lyžíc mlieka, korenie, soľ, vegeta, cca 2 cibule, petržlenová vňať.
POSTUP PRÍPRAVY
Rožky nakrájať na menšie štvrtinky, pridať žĺtka, osmažené cibule na oleji, mlieko, nasekanú petržlenovú vňať a nakoniec jemne primiešať tuhý sneh zo 6 bielok, korenie, soľ, vegetu. Kurča rozporcovať, poukladať na plech, potrieť olejom rozmiešaným so zmesou na kura a udusiť pod alobalom. Chvíľu pred dopečením plnku poukladáme medzi rozporcované kura, na každú časť položíme kúsok masla a zalejeme 1 smotanou na šľahanie. Dopečieme. |
 | Eva N. (leskot) ID 98318 (23.1.2011, 14:54) |
Nóóó, tak toto tiež vyzerá mňam takto som ešte nerobila - vyskúšam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Róbert H. (Labakan) ID 172129 (24.1.2011, 13:33) |
dúfam, že bude chutiť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | barbor h. (borka007) ID 32264 (8.2.2011, 12:32) |
veľa receptíkov som si tu odkukala, nemám zvykom na ne odpisovať,no tentoraz som neodolala.tak som si pochutila na tej plnke v kombinácii s tou smotankou s kuriatkom a č.kapustou že.....pozdravujem a dik Borka |
ODPOVEDAŤnahlásiť |