Anna K. (klaymanova) ID 50952 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
Bravčove na paradajkovom pretlaku
[ recept č. 33358 zo dňa 28.10.2010 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
500g bravčoveho masa(stehno),2 velke cibule,sladka paprika,troška grilovacieho korenia,1 paradajkovy pretlak,muku na zahustenie,syr
POSTUP PRÍPRAVY
cibulu nakrajame na drobno a zlahka podusime na oleji.Maso nakrajame na kocočky a pridame k cibuli,osolime a až masko zružovie pridame sladku papriku,a grilovac.korenie (vznikne niečo ako zaklad na gulaš),podlejeme vodou a dusime do zmaknutia.Až maso zmakne,pridame pretlak dobre premiešame a zahustime trochou muky rozmiešanej vo vode a ešte povarime 5minut a hotovo. Vhodna je k tomuto masku ryža z hraškom. Syrom posypeme masko už na tanieri Dobru chut ! |
Saša A. (Sašenkaaa) ID 88789 (22.4.2013, 10:06) |
Dnes som ho vyskúšala, no uvidíme, ale voní to dobre.. )))))))))))))))) |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Nela B. (Vetrovka) ID 121914 (28.10.2010, 23:13) |
aj ja si robievam niečo podobné len ja bravčové narežem na rezne, potriem horčicou, opečiem a dusim  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Anna K. (klaymanova) ID 50952 (29.10.2010, 9:07) |
no vyskušam aj na tento sposob  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |