![MIMIAUKCE.cz](http://img-new.mimibazar.sk/h/bs/i/cs2s.gif)
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DIA RECEPTY |
Dana S. (Dana253) ID 141179 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) DIA tvarohový dia koláč s ríbezľami[ recept č. 34009 zo dňa 8.11.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Cesto : 150 g grahamová múka, 150 g hladká múka, 50 g fruktoza, pár kvapiek stévie, 130 g maslo, 1 vajce, ½ prášku do pečiva, štipka sódy bicarbony Náplň : 500 g tvaroh, 1 vanilková fruktóza, 10 kvapiek stévie, 2 vajcia, 250 ml mlieka, 1 zlatý klas, ríbezle POSTUP PRÍPRAVY Múku, fruktózu, stéviu, PDP a sódu bicarbonu si dáme na dosku a zmiešame. Pridáme nastrúhané maslo, vajce a vymiešame cesto. Na papieri na pečenie vo veľkosti plechu si vyváľame cesto a spolu s papierom prenesieme na plech. Urobíme si plnku : tvaroh , fruktózu a vajcia vymiešame. V mlieku rozmiešame stéviu a zlatý klas a primiešame k tvarohu. Vylejeme na cesto (je to riedke) a poukladáme ovocie. Ja som mala mrazené ríbezle. Dáme piect na 180 stupňov C približne 30 minút. Na desiatu alebo olovrant spolu s bylinkovým čajom je výborný. |
![]() | Andrea K. (samajka) ID 19838, mimibazar.sk/samajka (8.11.2010, 20:00) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Dana S. (Dana253) ID 141179 (9.11.2010, 8:39) |
Andrejka, fruktozu pouzivam z Kauflandu, ma konzistenciu ako krystalovy cukor. Tu mam najradsej a je aj cenovo celkom prijatelna. A steviu som si objednala z internetu. je to decova flasticka ci iba pol deci??? no uz fakt neviem. stala okolo 10 € ale uz ju mam takmer rok. staci par kvapiek. je veeeelmi sladka . A osvedcila sa nam aj na rany. Ked si mala nieco odrie, alebo poskriabe , kvapneme kvapku stevie a hoji sa to velmi rychlo. Tu som si ju objednala : http://www.stevia.rs/sk/termekek/stevia-szirup.html |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Martina G. (merykey) ID 87523 (29.11.2011, 13:34) | |
Danka, a mozem pouzit do receptu iba samotnu steviu bez pridania fruktozy? kolko tam potom treba dat kvapiek? dnes som si konecne kupila steviu v kvapkach, tak ju chcem hned zacat pouzivat ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Monika S. (monca301) ID 11967, mimibazar.sk/monca301 (9.11.2010, 18:08) | |
my pouzivame steviu praskovu,ale mame aj kvapky. No viac pozivame prasok,hlavne na pecenie. A potom aj fruktozu,musim pozriet v tom kauflande,pretoze ja kupujem v tescu a ta ma konzistenciu praskovu. Vdaka za recepty,urcite vyskusame vsetky. ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Vanesa M. (Purple-girl) ID 48071 (8.11.2010, 19:50) |
tak to može byť skvelé!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |