
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Martina M. (mataalex) ID 27652 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Rezne po bystricky[ recept č. 3413 zo dňa 28.12.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY rezne, sol, olej, udeny oštiepok, muka NA PLNKU: platok syra, platky šunky, sterlizovany hrašok, kapia CESTO NA OBAĽOVANIE: zemiaky, sol, 2 vajička, muka, cesnak, korenie POSTUP PRÍPRAVY Rezne osolime, vyklepeme na každy dame šunku, platkovy syr, trošku hrašku, na kocky pokrajanu kapiu a preložime na polovicu. Okraje spojime šparadlom a obalime v muke. PRIPRAVA CESTA: zemiaky očistime a najemno postruhame, pridame vajcia, korenie, cesnak a zahustime mukou.Zmiešame to všetko spolu a v tom obalujeme naplnene rezne a dame piecť na panvicu. Na koniec na upečene rezne dame postruhany oštiepok. Zaručene vam to bude chutiť, teda nam to chuti nenormalne. |