
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Kr B. (tina2222) ID 137026 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Bravčová panenka v cesnakovej marináde[ recept č. 34323 zo dňa 15.11.2010 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg bravčovej panenky, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžička sušeného mletého cesnaku, 5 lyžíc oleja, 1 lyžička červenej papriky, 1 lyžička soli, štipka mletého čierneho korenia. Príloha: zemiaky, maslo, petržlenová vňať, zeleninová obloha. POSTUP PRÍPRAVY Panenku si nakrájame na cca 1 cm hrubé plátky. Mäso jemne naklepeme a vložíme do misky s marinádou. Príprava marinády: do misky dáme olej, pretlačený a sušený cesnak, papriku, soľ a korenie a všetko spolu premiešame. Mäso je dobré nechať odležať v marináde aspoň 2 hodiny. Ak ale nie je čas, nič sa nestane :-) Keď je mäsko už pekne namarinované, rozpálime si na panvici olej a mäso sprudka opekáme po obocho stranách. Potom stíšime oheň a mäso necháme cca 20 minút dusiť. Podávame so zemiakmi a zeleninou. |
![]() | Andrea K. (samajka) ID 19838, mimibazar.sk/samajka (9.2.2014, 9:47) |
![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana M. (janaGT) ID 35488, mimibazar.sk/janagt (16.11.2010, 8:46) |
môžeš pridať aj recept? | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |