
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Marianna M. (marfic) ID 35792 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Griláž[ recept č. 35535 zo dňa 15.12.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 20 dkg Hery/Palmarinu, 2 žĺtky, 10dkg prášk. cukru, 10dkg mletých orechov, 10dkg posekaných orechov, 15-25 dkg kryšt. cukru POSTUP PRÍPRAVY Heru, žĺtky, prášk. cukor vymiešame nad parou. Pridáme orechy. Kryštálový cukor upálime na karamel. Všetko spolu zmiešame. Plníme medzi tri oblátky. Po vychladnutí porežeme a oblievame čokoládovou polevou. |
Alžbeta B. (babetka) ID 159230 (4.1.2011, 12:00) |
Marianka keď spájaš s tým karamelom neurobí sa Ti stoho taká tuha hruda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marianna M. (marfic) ID 35792 (19.1.2011, 20:24) |
ahoj, treba to zmiešať veľmi rýchlo, lebo skaramelizovaný cukor rýchlo tuhne... ja okamžite po upálení vlievam do tej druhej hmoty a treba šikovne miešať, aby to nestuhlo, alebo sa neurobili hrudky ...potom to lyźicou nakopím na oblátku a nožom uhladím, priložím ďalšou atď. a zaťažím...nám to chutí viac ako so salkom... mne sa prvýkrát nepodaril, druhýkrát áno, ale zostala mi jazva na ruke po karamele a teraz už v pohode, treba prax. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |