
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Elena H. (Kuriér) ID 24497 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Kurča na paprike[ recept č. 3577 zo dňa 13.1.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY naporcované z kože stiahnuté kura, mletá červená paprika, maslo, cibuľa, kocka masoxu, smotana (alebo šľahačka), hladká múka na dohustenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Pripravené mäso (umyté, stiahnuté z kože a naporcované) osolíme a opaprikujeme. Do hrnca dáme maslo, cibuľu a potom červenú papriku (POZOR! červená paprika zhorkne! preto po jej pridaní, hneď podlievame vodou). Posolené a opaprikované kura trochu osmahneme a zalejeme vodou, a necháme povariť do mäkka. Keď je mäso mäkké, tak ho vyberieme a pridáme ešte trochu papriky a masox (do omáčky). Potom zmes prepasírujeme a zahustíme múkou rozrobenou v smotane alebo šľahačke. Poprípade ešte dohustíme hl. múkou a mliekom cez sitko! |