 | Katarína B. (katka 777) ID 129764 (31.12.2014, 10:19) |
výborná,robila som ju ,nemá chybičku  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Dagmar K. (dadakan) ID 227271 (27.12.2012, 20:39) |
Kačku netreba ani podliať trochou vody? Vyzerá veľmi lákavo. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Dana C. (atreyu) ID 28109 (28.12.2012, 16:18) |
Ani troskou  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Dana C. (atreyu) ID 28109 (27.12.2012, 19:30) |
Pridala som pár fotiek  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Viera F. (Fafav) ID 30923 (1.7.2011, 10:17) |
je úžasná a bez roboty. Kačku nasolíme, porascujeme už večer pred pečením. Robili sme ju už viackrát a prosím pekne v plechových dvojpekáčoch /čiže s prikrytím/, nepripiekla sa nikdy- jednoducho nemá chybu.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Dana C. (atreyu) ID 28109 (1.7.2011, 12:14) |
Ja ju nikdy nekorením už večer a aj tak je fajnučká ale je fakt bez roboty, netreba sa okolo nej krútiť. robí sa "sama" |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Anka D. (fabianka) ID 53068 (28.6.2011, 11:49) |
je to super recept, ja som ju uz nenechavala dopiect a bola chrumkava, ale inac fakt taku dobru kacku som nejedla, vacsinou je bud tvrde maso, ze sa neda pozuvat, alebo citit tam tu kacaciu mast a ked sa upecie podla tohto receptu je to jemne masko, krehulinke a nie je take mastne (mam taky citlivy zaludok, co je troska mastnejsie, tak sa to pyta potom hned von , no co uz), takze je to super receptik  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Dana C. (atreyu) ID 28109 (1.7.2011, 9:24) |
Som rada, že chutilo a že si aj žalúdoček prišiel na svoje  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (4.3.2011, 18:00) |
aj ja ju takto pomaly robím už hodne dlho,najlepší recept na kačku znova bude aj na velku noc  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
erika d. (ED1) ID 2333, mimibazar.sk/ed1 (24.2.2011, 14:29) |
V nedelu vyskusame, napisem reakciu. Len sa chcem opytat na tu sol, kolko jej asi ma byt? Nemozem ju presolit? Idem kacku robit prvy krat, tak sa trocha obavam. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Dana C. (atreyu) ID 28109 (4.3.2011, 17:46) |
no ja jej dávam hodne a manžel si ju ešte dosoľuje...aj v originálnom recepte je napísané soľou nešetriť....proste osoliť z jednej, druhej strany aj z vnútra....soľte ako vy uznáte za vhodné a nabudúce budete vedieť či jej bolo málo alebo veľa...dobrú chuť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | magdaléna c. (megi118) ID 105517 (upravené 19.3.2015, 20:56) |
vyborná,mnam |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Dana C. (atreyu) ID 28109 (31.12.2014, 9:56) |
Ono to záleží aj od toho aká hmotnosť má tá kačka ja som eśte žiadnu nepresolila, ale moja mama už áno...ak nie je odhad, menej je niekedy viac a všetci si dosolia na tanieri  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |