Anna L. (anka29) ID 111855 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
Mletý rezeň /fašírka/ so syrom v obale z "pikantnej hrášky"
[ recept č. 36459 zo dňa 19.1.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Potrebujeme: 500 g mleté mäso, 150 g tvrdý syr, 3 strúčiky cesnaku, 1 menšia cibuľa, 1 ML soli, 1/2 ML mčk, 1 vajíčko na obal 6 PL zmes "pikantná hráška" /zdravá výživa/ plus voda
POSTUP PRÍPRAVY
...dostala som sa k špeciálnej zmesi zdravej výživy pod názvom "pikantná hráška" /, - najprv som váhala s použitím tejto zmesi ale bola som milo prekvapená a preto chcem Vám všetkým odporučiť, v prípade záujmu môžem maminám priložiť link - z času na čas je príjemné oživiť jedálniček a pritom vedieť že dávame svojím najmilším to najlepši - je to produkt zdravej výživy ktorý má viaceré použitie: - má vysoký obsah vlákniny a antioxidantov, - je zdrojom horčíku a zinku, - slúži ako náhrada na tradičký trojobal, - nahrádza vajíčko, používa sa do dressingov, náhrada zápražky atd. - neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty, farbivá a GMO - dá sa použiť na obalovanie čohokoľvek ja som použíla v kombinácii mäsa a syra a malo to obrovský úspech
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
....všetky ingrediencie zmiešame a vytvarujeme jemne placičky, rezne, fašírky, kto ako chce ja som sa snažila do tvaru rezňov.. |
![]() |
...takto vyzerá zmes pikantnej hrášky a rovnako aj pripravené cestičko v konzistencii ako majónéza či horčica v spojení s vodou... |
![]() |
..z mäsovo-syrovej hmoty vytvarujeme placičky a obalíme v hráškovej hmote, |
![]() |
...zprudka opečieme na oleji...hotové položíme na papierovú servítku a zbavíme prebytočného oleja a podávame s zem. kašou či ryžou so špenátom v mojom prípade |
![]() |
...rezeň v reze...brú chuť |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
 | Slavka H. (Archaa) ID 84161 (20.1.2011, 18:10) |
jaaaaaaaaaaaaaaj anka mojaaa a teraz som urobila cosi z mletého, nabudúce vyskúsam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (20.1.2011, 19:41) |
Slávka určite vyskúšaj, lebo chuťove tá hraška je skutočne fantastická, moja polovička uprednostnila obal v hraške lebo robila som aj v klasickom trojoobale, a hráška bola chutnejšia  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (20.1.2011, 19:42) |
ďakujem tak to chutilo aj môjmu malému  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Dagmar H. (dasula) ID 6034, mimibazar.sk/dasula (20.1.2011, 10:05) |
hraska nema chybu - u nas strasne oblubena ci pikantna, ci klasicka alebo vanilkova takze vrele odporucam kazdemu vskusat, navyse zdrava a strasne chutna vdaka za pripomenutie, ze mi ju uz treba opat dokupit  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (20.1.2011, 19:43) |
presne tak hráška nemala chybu, a som rada, že som Ti ju mohla Dagmar pripomenúť....je proste chuťovo výnimočná a hlavne zdravučká  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Hanka K. (Kohan) ID 315, mimibazar.sk/kohan (20.1.2011, 10:08) |
čo je tá "hráška" na nete som nič nenašla a už voôbec netuším kde to kúpiť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Dagmar H. (dasula) ID 6034, mimibazar.sk/dasula (20.1.2011, 12:37) |
hraska je bezlepkova zmes na obalopvanie, ochucovanie, zaprazky.....a podobne - info napr. tu http://www.ceria.cz/cs/produkty/hraska inak sa to da kupit u nas v bio obchodoch, nase decka to zboznuju - akurat vanilku sme kupili len v cechach |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Hanka K. (Kohan) ID 315, mimibazar.sk/kohan (20.1.2011, 13:48) |
ďakujem, skúsim pozháňať a uvidíme aký bude mať úspech  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (20.1.2011, 10:01) |
mňam, vyzerajú veľmi jedlo |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anna L. (anka29) ID 111855, mimibazar.sk/anka29 (20.1.2011, 19:43) |
júj len ta sa za nimi zaprášiloooo, a to nepreháňam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |