Jana T. (Jasminne@Nellka) ID 14606 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)
Kurací šalát s ananásom alebo šťavnaté broskynky ☺
[ recept č. 36488 zo dňa 20.1.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
kuracie mäsko, ananás, majonéza /môže byť aj sojová, alebo biely jogurt zmiešať s klasickou majonézou/, komu sa chce si spraví domácu :), soľ, korenie,
POSTUP PRÍPRAVY
Kuracie mäsko si opražíme, kto chce dietnejšie môže si uvariť v osolenej vode /k varenému je dobré do vody pridať zeler, ktorý potom tiež nakrájeme do šalátu/, všetky ingrediencie spojíme majonézou a podávame ako prílohu s bagetkou alebo ako predjedlo, naplníme týmto šalátikom polovice broskýň /keď chceme plniť broskyne, ananás sa nemusí pridať, lepšie vyniknú chute :)/, ozdobíme olivami a je to ☺. Je výborný :) |
 | marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (12.3.2012, 21:22) |
prave pozeram na receptiky, su mnamkove  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Jana T. (Jasminne@Nellka) ID 14606 (12.3.2012, 22:00) |
ďakujem Marika , tu na mmb je neskutočné množstvo perfektných receptov  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (31.1.2011, 17:58) |
hmm taketo predjedlo robil Docolomansky ml. v relacii Bez servitky, len namiesto ananasu dal zeler- masko dal varit so zelerom,potom to nakrajal na male kusky,posolil, popopril a dodal majonezu a sup do broskyn a ja sa to teraz chystam urobit dcerky na oslavu ako prededlo,ale teraz neviem ci dam zeler al. ananas hmm poradte  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Jana T. (Jasminne@Nellka) ID 14606 (31.1.2011, 23:04) |
áno tiež som to videla tú reláciu... No, ak chcete plniť broskynky, tak by som zvolila ten zeler a ak chcete, len ako samostatný šalát, napr. s pečivkom tak určite ananás  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Katarína B. (katka 777) ID 129764 (21.1.2011, 18:46) |
syn má v nedeľu meniny,tak hneď ich urobím ,ale budú ďakujem za inšpiráciu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Jana T. (Jasminne@Nellka) ID 14606 (21.1.2011, 19:14) |
zabudla som ešte dopísať, že ak chcete plniť len broskyne, ananás sa nemusí vôbec pridať, lepšie vyniknú chute , ale ak chcete ako šalát napr. s pečivkom, tak ten ananás tam musí byť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Katarína B. (katka 777) ID 129764 (21.1.2011, 19:16) |
naplním broskyne,už skontrolovala zásobu zaváraných v komore-ešte ich nepojedli všetky...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (21.1.2011, 18:07) |
jáj, fajnučký je. Až ma z neho štíííííípe jazyk....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (21.1.2011, 17:15) |
Janka, vyzerá to efektne a určite aj dobre chutí |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Jana T. (Jasminne@Nellka) ID 14606 (21.1.2011, 17:18) |
Ivanka je naozaj veľmi dobrý a pritom úplne jednoduchý . Manžel si ho doniesol z Talianska, tam ho robili v reštike...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
MIRIAM T. (pamacka) ID 54555 (21.1.2011, 12:00) |
toto sa mi páči ,ja používam ananas často na varenie či chuťovky!!!a robievam kuraciu pomazánku len ma to nikdy nenapadlo skombinovať-díííík za recept  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Jana T. (Jasminne@Nellka) ID 14606 (21.1.2011, 16:23) |
som rada, že receptík sa páči  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |