![]() |
Karfiol dáme variť do osolenej vody. Medzi tým si nakrájme na drobno cibuľku, ktorú speníme na oleji, po chvíli pridáme nadrobno nakájaný cesnak a pokračujeme zo pár minút v dusení. |
![]() |
Do misky dáme uvarený karfiol, ktorý roztlačíme ako na pyre. |
![]() |
Potom pridáme cibuľku a cesnak, na drobno nakrájanú petržlenovú vňať, pridáme nastrúhaný muškátový oriešok, parmezán, ja som nemala, tak so dala neúdený eidam,vajíčka, osolíme a okoreníme podľa chutí. Poriadne premiešame, pridáme strúhanku a podľa toho ako je zmes riedka, zahustíme ešte strúhankou.****Ja som dala zmes schladiť - stuhnúť do chladničky cca 30 minút |
![]() |
Obalíme v hladkej múke a môžeme vysmážať do zlatista. |