Viera Š. (visi) ID 41265 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)
Tiramisu
[ recept č. 37119 zo dňa 9.2.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
500g mascarpone, 3 celé vajcia alebo 6 žĺtok(ja dávam len žĺtka),100g práškového cukru,silná káva,Tuzemák,40-50ks dlhé piškóty,amareto,kakao
POSTUP PRÍPRAVY
obr.postup
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
500g mascarpone(ešte studené z chladničky), 6 žĺtok,100 práškového cukru vyšľaháme na hustý krém,tak hustý,aby v ňom varecha stála |
![]() |
piškóty,každý samostatne,namočím do kávy s tuzemákom |
![]() |
a poukladám na nejaký podnos,pokvapkám Amaretom |
![]() |
natriem vrstvou krému |
![]() |
znovu poukladám piškóty namočené v káve a pokvapkám Amaretom |
![]() |
natriem poslednú vrstvu krému |
![]() |
a dám vychladiť do chladničky,najlepšie cez noc |
![]() |
a na koniec poprášiť kakaom a spapkať :-) |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Daniela G. (danulik111) ID 60309 (7.8.2011, 10:35) |
mnam, mnam, tento receptik na tiramisu je super, len mne sa nepodarilo vyslahat ten krem na poriadne husto a mi to nestuhlo tak, ako by som si predstavovala , ale chutovo je to uuuuzasneeeeee  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Viera Š. (visi) ID 41265 (8.8.2011, 12:50) |
ahoj Danielka,a mala si to mascarpone vychladené alebo si ho šľahala,keď už bolo dlhšiu dobu vytiahnuté z chladničky?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Henrieta S. (laborca) ID 102713 (18.4.2011, 22:01) |
mňam mňam, nám stačili aj tri žltka a bez amareta  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Viera Š. (visi) ID 41265 (19.4.2011, 15:49) |
som rada,že vám chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marcela D. (macazvk) ID 87957 (27.2.2011, 7:38) |
mňa akurát sa chystám na moje 1 tiramisu v živote tak idem urobiť toto tvoje.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Viera Š. (visi) ID 41265 (27.2.2011, 8:48) |
držím palce,  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Katarína B. (katka 777) ID 129764 (10.2.2011, 6:02) |
ten je dobručký  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Viera Š. (visi) ID 41265 (10.2.2011, 10:44) |
máš pravdu  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |