
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
sylvia g. (sylvia g) ID 3463 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) PICADILLO alebo Rizoto po mexicky[ recept č. 3717 zo dňa 25.1.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Je toho viac, ale o to je kratišia príprava samotného jedla..za 20-30 minút je hotové: 500g mleté mäsko (bravčové, kuracie...), veľká cibuľa, 2-3 strúčiky cesnaku, jedna hrubostenná paprika, 1čl oregana, 1 čl škorice, na špičku noža chilli, soľ, mleté čierne korenie, za hrsť hrozienok, červené fazule bez nálevu, 1 Pl octu, olivy alebo kapary, paradjky v náleve alebo čerstvé 2 ks + pretlak, syr, uvarená ryža. POSTUP PRÍPRAVY Postup bude pri obrázkoch, len chcem trošku priblížiť. Picadillo (pikadijo zo španielčiny) znamená mleté mäso a túto dobrotu ma teoreticky naučil manžel, lebo pochádza z krajiny kde sa to papáva, len to nikdy nepripravoval...čiže..spôsobov a variant je veľa preveľa, zeleninka sa tu môže obmieňať a vlastne aj samotné mäsko. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Ingrediencie...chýba mi ryža ![]() cibuľku nakrájanú na väčšie kocky, papriku a cesnak sprudka osmažíme na olivovom oleji..cca 3 minútky. Hrniec musí byť taký, ktorý môže ísť do rúry! ![]() zeleninku zhrnieme do stredu, dokola rozložíme mäskoa prikryté necháme dusiť asi tak 5 minút (podľa druhu mäsa..bravčové trošku dlhšie) nemiešame. Zapneme si rúru na najvyšší stupeň. ![]() pridáme koreniny: oregano, soľ, chilli (kto nechce nemusí), škoricu (kočky nebojte sa, dá tomu celému fantastickú chuť!!!) čerstvé mleté čierne korenie, ocot. Premiešame a ešte podusíme. ![]() Po chvíľke pridáme odkvapkané fazuľky, hrozienka, ryžu, olivy alebo kapary, paradajky a pretlak, zamiešame a odokryté šupneme do naplno vyhriatej rúry ![]() Po zhruba 8-10 minútkach hrniec vyberieme a posypeme picadillo syrom, premiešame a necháme chvíľku oddýchnuť. (Pozor na horúce uši, ja mám krásne pľuzgiere, znova som na to zabudla:( ![]() Takto to vyzerá vo finále...prajem dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
MILADA P. (LADADI) ID 47200 (30.12.2010, 10:18) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | sylvia g. (sylvia g) ID 3463, mimibazar.sk/sylviag (2.1.2011, 22:13) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Linda D. (Lindda D.) ID 51086 (7.2.2009, 12:19) |
Juuj, perfektné jedlo to bolo, od rizota som toho až tak veľa nečakala, ale prekvapenie bolo veľmi pozitívne. Od teraz je "picadillo" u nás pravidlom! | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | sylvia g. (sylvia g) ID 3463, mimibazar.sk/sylviag (7.2.2009, 19:45) |
Linduš, teší ma to veľmi.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Kinga G. (KingaG) ID 19784 (31.1.2008, 12:18) |
Sylvia, tento recept si ukladám medzi obľúbené. ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | sylvia g. (sylvia g) ID 3463, mimibazar.sk/sylviag (31.1.2008, 19:29) |
![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Kinga G. (KingaG) ID 19784 (14.6.2008, 16:50) | |
Už som to robila asi 3x ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | sylvia g. (sylvia g) ID 3463, mimibazar.sk/sylviag (14.6.2008, 18:05) | ||
Jéj, Kinga...dakujem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Kinga G. (KingaG) ID 19784 (1.1.2009, 17:27) | |||
Prikladám fotografiu ako vyzerá u mňa http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=411811. Opakovať by som sa už nechcela, ale nám to strašne chutí ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |