
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MLETÉ MÄSO |
Alexandra R. (obina) ID 2735 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Kolosvarska kapusta.[ recept č. 374 zo dňa 5.9.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1kg ml.br.maso,0,5kg kyslej kapusty,stvrt kila ryze,klobasku,slaninu,olej,cesnak,cibula,sol,korenie, POSTUP PRÍPRAVY Ml.maso si orestujeme na oleji z cibulou a cesnakom,osolime a okorenime .Ryzu si uvarime.Kyslu kapustu podusime kratko.Slaninku a klobasku poprazime.Do janskej misy dame vrstvu kapusty,ml.masa,ryze a oprazenej slaniny s klobaskou.Zakryjeme ostatkom kapusty.Dame zapiect minimalne na 45min do rury. |
Jana V. (Pajama) ID 21553 (13.3.2008, 9:21) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
stela h. (stelusa) ID 29974 (4.1.2008, 11:57) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |