končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYBY A DARY MORA |
Martina M. (mataalex) ID 27652 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Filé na horčicovom masle[ recept č. 37612 zo dňa 23.2.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY plátky rybieho filé, 400g mrkvy, jeden por, 3 PL masla, 250ml zeleninového vývaru, 1 PL horčice, 1 PL kôpru, korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Očistenú mrkvu pokrájame na kolieska a pór tiež. Na 2PL masla mrkvu spolu s pórom podusíme do makka, osolíme, okoreníme a podlejeme vývarom a necháme prevrieť. Hotovú zmes aj so šťavou vylejeme do zapekacej misy.Zvyšné maslo zmiešame s horčicou a posekaným kôprom. Umyté a osušené filé osolíme, okoreníme a potrieme maslovo-horčicovou zmesou a uložíme na zeleninu v zapekacej miske. A už len dáme zapiecť do rúry na takých 170 st. Ja som k tomu podávala opekané zemiaky. |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (1.8.2015, 19:58) |
Stojí za vyskúšanie je to z dobrých surovín a ešte aj zdravé |
ODPOVEDAŤ |
Valéria D. (Donovaly) ID 168530 (31.7.2015, 22:12) |
Toto najbližšom čase určite vyskúšam. |
ODPOVEDAŤ |