
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marcela K. (amalka) ID 1612 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Karé v smotanovo-chrenovej omáčke[ recept č. 3794 zo dňa 1.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY bravč.karé, údená slaninka, kyslá uhorka, strúhaný chren, horčica, soľ, korenie, smotana sladká alebo kyslá POSTUP PRÍPRAVY na troške oleja opečieme na malé kocky nakrájanú údenú slaninku (ja mám vždy super prerastenú od nášho dvorného mäsiara), ak nemáte, môže byť aj šunka...orestujeme si na nej plátky karé, pridáme soľ, korenie, nastrúhanú kyslú uhorku, pár lyžičiek chrenu, trošku horčice, podlejeme vodou a dusíme...keď je mäsko mäkučké, zahustíme zátrepkou- múkou v smotane- môžme použiť sladkú aj kyslú, čo je v chladničke :) keď omáčku dokončujem, vždy zistím, že mi je málo chrenová, tak pridávam pár lyžičiek chrenu aj nakoniec, pre výraznejšiu chuť podávame s knedľou...dobrú chuť |