
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYŽA A CESTOVINY |
Jana S. (JaniS.) ID 159902 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zeleninová večera 2[ recept č. 38277 zo dňa 14.3.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 110 g celozrnných vrtuliek, 1 trojuholník taveného syra, 1,5 PL kyslej smotany, 1 malá cibuľka, 1 menší strúčik cesnaku, polovica dlhej šalátovej uhorky, 4 PL odkvapkanej sterilizovanej kukurice POSTUP PRÍPRAVY Do uvarených a odkvapkaných vrtuliek vtierame vidličkou tavený syr, následne pridáme kyslú smotanu, nadrobno nakrájanú cibuľku s pretlačeným cesnakom. Potom primiešame na malé kocky pokrájanú uhorku a kukuricu. Ja som ešte pridala 50 g strúhaného syra a dozdobila paradajkami, ktoré dodali tú "pravú" chuť šalátiku. - šalát netreba soliť ani koreniť vďaka kyslej smotane a tavenému syru, ktoré sú samé dosť slané - z tejto dávky vyjdú 2 bohaté porcie - ešte lepší je zachladený aspoň na polhodinu v chladničke |