
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Maria M. (misqs17) ID 166394 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Bravcova pecienka s cibulkou[ recept č. 38525 zo dňa 22.3.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 500 g bravcovej pecene * 1 vacsia cibula * 1 zelena paprika * olej, mleta sladka paprika, drvena rasca, sol, majoranka * vyvar (cca. 500ml) * muka * ryza ako priloha POSTUP PRÍPRAVY vid foto OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Jana B. (cheesecake) ID 176658 (10.2.2012, 11:02) |
Ahojky, mozno amaterska otazka, vyvar ma byt zeleninovy ci hovadzi? ![]() dakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Maria M. (misqs17) ID 166394 (10.2.2012, 14:30) |
ja vzdy davam aky mam po ruke...moze byt zeleninovy,ale ked je bravcove, aj bravcovy aj hovadzi moze byt ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana L. (STING) ID 9639 (22.3.2011, 20:53) |
ved pecienka po hodine dusenia musí byť tvrda ako kamen ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Maria M. (misqs17) ID 166394 (22.3.2011, 21:16) |
bravcova je akurat makka...nie celkom hodinu, dolezite je ku konci ju skusat, ked je makka, je hotova..tak som to aj napisala... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Maria M. (misqs17) ID 166394 (22.3.2011, 20:19) |
ja sa musim priznat...pecienka je cerstvo dnes uvarena mnou..ale vsetko od oka...ja pecienku nejem,ani som to nevyskusala..ale drahy vylizal tanier... ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Kristína T. (jašidielko) ID 56687 (22.3.2011, 19:56) |
moc lubim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (22.3.2011, 19:26) |
mňam, dala by som si | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |