
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Denis Č. (adec01) ID 164460 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Marinované kura Sambal Ketjap[ recept č. 38752 zo dňa 30.3.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 500 g kuracích pŕs, 1 paprika, 1 cibuľa, Olej, Soľ, Solamyl, Bambusové výhonky, Sambal Ketjap POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na menšie kocky a necháme odležať v mierne pikantnej omáčke Sambal Ketjap minimálne 3 hodiny, najlepšie cez noc. Na panvici v 3 lyžiciach oleja marinované mäso smažíme cca 2 minúty. Mäso vyberieme z panvice a vo zvyšnom oleji krátko usmažíme cibuľu nakrájanú na prúžky, pridáme bambusové výhonky, papriku nakrájanú na štvorčeky a krátko smažíme. Potom k zelenine pridáme mäso a zalejeme 2 lyžičkami solamylu rozpusteného o v 0,5 dcl vlažnej vody. Podávame s ryžou posypanou chrumkavou cibuľkou. |
![]() | Jana S. (JaniS.) ID 159902 (30.3.2011, 20:00) |
uff toto mi pripomína exotické kura, ktoré som kedysi jedávala v jednej čínskej reštike - musí to chutiť výborne ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |