
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Viera Š. (lentilka1305) ID 36041 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Pastiersky koláč[ recept č. 39271 zo dňa 17.4.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY asi 1 kg bravčového mletého mäsa, soľ, čierne mleté korenie, cibuľa, rajčinový pretlak(alebo pasírované paradajky), zemiaky, syr POSTUP PRÍPRAVY Opražíme si nadrobno pokrájanú cibuľku, pridáme mleté mäsko, ochutíme soľou, čiernym mletým korením a podusíme. Potom pridáme rajčinový pretlak a ešte trochu podusíme. Zemiaky uvaríme a spravíme z nich pyré. Do zapekacej misy dáme mäsko, na to vrstvu pyré a posypeme postrúhaným syrom. Dáme zapiecť do rúry. |
Bibiana M. (Cukrik5511) ID 83559 (5.2.2012, 14:41) |
vyyyyborne vyyyyyyyyyborne klobuk dolu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |