
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jana T. (Doli) ID 9581 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Pečený bôčik[ recept č. 39441 zo dňa 22.4.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Na tento recept potrebujeme bravčový bôčik bez kosti - množstvo podľa počtu hladných krkov. Ďalej budeme potrebovať 6-10 strúčikov cesnaku a 1 lyžicu vegety, 1 lyžicu horčice a 1 lyžicu mletej červenej papriky. POSTUP PRÍPRAVY Bôčik si 24 hodín pred pečením potrieme roztlačeným cesnakom. Dáme ho na pekáč, podlejeme vodou, prikryjeme a upečieme do mäkka. Pred dopečením potrieme pastou, ktorú si urobíme z vegety, horčice a papriky a dopečieme do chrumkava, už otvorené. Najlepší je už vychladnutý, nakrájaný na tenké plátky s uhorkami, alebo horčicou a čerstvým chlebom. Viem že je to nezdravé, ale strášne moc dobré. |
Klaudia P. (klaudiapr) ID 191180, mimibazar.sk/klaudiapr (29.5.2012, 12:08) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana S. (JaniS.) ID 159902 (23.4.2011, 10:01) |
joooj bôčik zbožňujem ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |