
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Martina M. (mataalex) ID 27652 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Rebierko na pive[ recept č. 3981 zo dňa 12.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY bravčove kare s kosťou alebo rebierka, 8 lyžic svetleho piva, 1 lyžica horčice, 2 lyžice oleja, mlete korenie, sol, 1 jablko, štipku muškatoveho orieška POSTUP PRÍPRAVY Pivo, horčicu, olej, muškatovy oriešok, sol a korenie zamiešame na marinadu. Tymto potrieme rebierka alebo kare a nechame pol hodiny postať. Potom to dame na pekač a na to nakrajajte jablko a dajte piecť. Za obcasneho podlievanie pečte do mäkka a podlievajte pivom. |