
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Alena L. (76alenka) ID 45259 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Pecena spargla s marinadou z balzamika.[ recept č. 39885 zo dňa 11.5.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY zelena spargla 800g kokteilove paradajky 200g olivovy olej dve lyzky Marinada: 1 cervenu cibulku, 1 viazanicku petrzlenu 4 poliev.lyzky citronovej stavy a 2 poliev. lyzicky oliv.oleja POSTUP PRÍPRAVY Zo spargle si odrezeme suche casti,a ocistime od supky,kratko povarime v slanej vode. Uvarene nechame vysusit a nakrajame na polovice. Paradajky si kratko 1 min.v horucej vode sparime-a odsupeme od supky. Sparglu na horucom oleji opecieme -rychle otacame ,potom troska osolime a odlozime z horucej platne bokom.Vlozime do vypeku aj spolu so sparglou paradajky a kratko na panvici zmiesame. nakoniec vlozime do misky a zmiesame s marinadou. Marinada: Cibulku si nakrajame na male kocky,petrzlen nasekame na drobucke casti. Petrzlen a citronovu stavu ,balzamikum zmiesame spolu ,osolime okorenime a dolejeme olej. Podavame bud samostatne alebo spolu so zemiacikom. |
![]() | dana t. (danulatenko) ID 96133 (12.5.2011, 20:06) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u nas sparglu velmi mozeme a hlavne manzel, takze zarucene vyskusam... vdaka |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |