Celkom: 65 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |
 | Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (23.1.2017, 16:15) |
... a ja zase trochu udenej klobasky,....mnam!!! |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Patricia P. (patra24) ID 322507 (12.11.2016, 14:32) |
Dnes som varila na obed a je naozaj vyborna  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva Š. (eva333) ID 10128 (22.1.2017, 16:50) |
Ďakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Vladimíra H. (vladka276) ID 322161 (29.9.2016, 8:54) |
Prosím Vás, môžem na zahustenie použiť aj zemiakový škrob? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva Š. (eva333) ID 10128 (22.1.2017, 16:50) |
Určite,aj ja ho používam niekedy |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Monika K. (mooni) ID 11030, mimibazar.sk/mooni (11.4.2015, 16:36) |
tuto polievku robím navlas rovnako , akurát pridám aj červenú papriku a majorán na konci a niekedy vyvarím aj klobásku  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Júlia M. (džula) ID 13401 (11.4.2015, 9:12) |
Tuto polievku varim raz za mesiac, je neskutocne jemna a výborná, skvely jednoduchy recept, dakuje vam cela naša rodina  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva Š. (eva333) ID 10128 (2.5.2015, 9:27) |
tak to ma velmi teší, dakujem veľmi pekne |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva Š. (eva333) ID 10128 (11.11.2014, 10:41) |
som rada  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Monika T. (monika821) ID 201548 (10.6.2014, 13:47) |
Vyborna... Vdaka za recept  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva Š. (eva333) ID 10128 (18.6.2014, 21:05) |
super  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Nina H. (ny-na) ID 35970 (13.11.2013, 10:54) |
Práve som ju dovarila, akurát som použila červenú šošovicu, aby nenadúvalo super recept, ďakujem za inšpiráciu...  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva Š. (eva333) ID 10128 (14.11.2013, 23:06) |
to ma teší,že Vám dievčatá chutí |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Soňa M. (soniell812) ID 65720, mimibazar.sk/soniell812 (6.11.2013, 12:29) |
.. SOM VYSKÚŠALA ROBIŤ TENTO RECEPT Z NAKLÍČENEJ ŠOŠOVICE..A JE TO VÝBORNÉÉ! (POSTUP: šošovicu necháme cez noc namočenú klasicky vo vode, na druhý deň ju zlejeme a dáme do uzatvorenej tmavej nádoby na 2 dni klíčiť - počas týchto dní ale treba šošovičku aspoň 4x za deň prelievať čistou vodou a znova scediť ! ) SAMOTNÚ POLIEVKU SOM PRIPRAVOVALA PRESNE PODĽA TOHOTO RECEPTU S TýM ROZDIELOM, ŽE SOM DALA VARIŤ LEN ZA LYžICU KLASICKEJ ŠOŠOVICE, A ZVYŠNÚ NAKLÍČENÚ ŠOŠOVICU (A RAZ PRELIATU VRIACOU VODOU) SOM PRIDÁVALA AŽ PO ÚPLNOM ODSTAVENÍ POLIEVKY. Dievčatá..výsledok je famózny a predovšetkým všetky vitamíny a enzýmy ostanú tam kde majú samotná naklíčená šošovička je jemná, má výraznú až mierne hráškovú chuť.. skrátka je to iné.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Jozef T. (sydneikol) ID 46863, mimibazar.sk/sydneikol (14.3.2013, 8:46) |
Robila som už túto polievočku podľa Vás,ale ja tam pridám aj nejakú klobásku a je výborná! Nika |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva Š. (eva333) ID 10128 (16.3.2013, 10:25) |
dakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Katarína V. (jablcko111) ID 244533 (17.9.2012, 11:09) |
jedna rada: namiesto zásmažky môžete použiť HRAŠKU. dostať ju bioobchodoch. majú dva druhy, jemnú a pikantnú. vyzerá takto: http://www.strava.sk/showdoc.do?docid=9393 |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Lenka P. (leenkii) ID 166908 (17.9.2012, 9:17) |
Rychlá, výýýborná, chutná polévka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Soňa M. (soniell812) ID 65720, mimibazar.sk/soniell812 (28.8.2012, 12:32) |
miesto octu som dala citrón je výborná S. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zdenka A. (barborkadt) ID 112640, mimibazar.sk/barborkadt (11.8.2012, 13:00) |
ja si šošoviču namočím vždy večer ako fazuľu do vody a potom ju varím hneď zarovno so zamiakmi, je hotova raz dva. Tiež robím takto, len pridávam aj párok alebo klobásku čo mám akurát v chladničke  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Katarína M. (76katrin) ID 7296, mimibazar.sk/76katrin (11.8.2012, 11:07) |
Takže... polievočka uvarená, ochutená a chutí naozaj suprovne Len taká malá poznámočka: kto neuzáva alebo nevie /ja veľmi neviem :D / zápražku a múku v polievkach, tak ja zahusťujem tak, že si z uvarenej polievky naberačkou dám do misky a ponorným mixérom si to vymyxujem dohladka, pridám mlieko, smotanu a vlejem do polievky..... zahustí a je to bez múky.... inak recept perfekt - dávam si do zbierky . Dobrú chuť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Maria K. (merry) ID 73219 (16.4.2012, 17:09) |
ak sa mozem pridat do diskusie skuste zarovno so sosovicou dat varit pokrajanu cibulu, smrdi to nehorazne ale vo vysledku ta chut je super jaj a zaprazku nerobim, staci zatrepka z mliecka a hl.muky, na zaver dochutit pretlacenym cesnakom a kto ma rad (my mame) moze si dat kopor ale verim ze aj tato smotankova je istotne lahodna ako vsetky kysle polievocky .. jaj nech uz vyrastie ta soooska, lebo moji 3 na nu cakaju jakk na spasenie  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Martina M. (martina.m79) ID 238891 (16.4.2012, 16:42) |
mozem pouzit aj cervenu sosovicu miesto klasickej ? vyzera vyyyborne  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva Š. (eva333) ID 10128 (17.8.2012, 9:25) |
určite |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Celkom: 65 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2, 3, 4 ďalšie >> |