
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
Zuzana P. (fialetta) ID 142286 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Čokoládová torta s parížskym krémom pre môjho syna k 13-tim narodeninám :-)))[ recept č. 39981 zo dňa 16.5.2011 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 6 vajec, 150 g prášk.cukru, 1 balíček vanilk.cukru, 2 lyžice kakaa, 50 g pomletých lieskových orechov, 50 g hrubej múky, 2 banány, 1/2 balíčku prášku do pečiva PARÍŽSKY KRÉM: 2 šľahačky, 2 čokolády na varenie POSTUP PRÍPRAVY Žĺtka vymiešame s cukrom, pridáme orechy, múku, do ktorej sme zamiešali prášok do pečiva, vanilkový cukor, kakao a vymiešame do hladka. Pomaly vmiešame ušľahaný sneh z bielkov. Zmes dáme piecť do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy. Parížsky krém pripravíme nasledovne: Na pare vymiešame šľahačky s čokoládou a necháme vychladnúť. Po vychladnutí krém vymixujeme asi 3 minúty a dáme do chladničky na 8 hodín. Po 8 hodinách znova dobre vyšľaháme na tuhý krém. Upečený korpus rozpolíme, natrieme polovicou plnky, poukladáme na kolieska pokrájané banány a opäť potrieme druhou polovičkou krému. Dáme do chladničky. Tortu môžeme poliať čokoládovou polevou a ozdobiť lieskovými orechmi a šľahačkou. Ja som zdobila iba so šľahačkou. |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (16.5.2011, 20:42) |
určite bola veľmi chutná, parížsky krém v spojení s banánmi je úžasná kombinácia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zuzana P. (fialetta) ID 142286 (18.5.2011, 8:01) |
Veru bola,len tak sa po nej zaprášilo ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |