
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Valéria R. (Valuska) ID 19011 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Fašírky z vareného kuracieho mäska z polievky :)[ recept č. 4038 zo dňa 17.2.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY asi pol kg vareného kuraciehó mäska (podla toho kolko vám zostalo z kuracej polievky). 2-3 rožky, 3 strúčiky cesnaku, 2 vajíčka, soľ. čierne korenie, vegeta, majoránka, a štipka sódabikarbóny. POSTUP PRÍPRAVY Mäsko čo vám zostalo z polievky zomlieť, rožky namočiť do mliečka, vyžmýkať, pomlieť. Zmiešať s mäskom. Pridať prelisovaný cesnak, 2 vajíčka, koreniny a sódabikarbónu. Vytvarovať fašírky a obaliť v strúhanke. Vypražiť. Môžte pridať cibulu ak ju máte radi, mi ju nemusíme. Fašírky sú ľahučké, mäkučké, vôbec nie sú ťžké na žalúdok, ako to u fašíriek väčšinou býva. Ako príloha sa k nim hodí zemiaková kaša, my sme teraz robili tarhoňu, lebo sme zemiakov momentálne prejedení. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |