Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (14.9.2011, 19:05) |
Perfektný nápad,tortička je nádherná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Katarína N. (Čupur) ID 116683 (14.9.2011, 18:33) |
Super nápad , pri tomto postupe netreba žiadne špeciálne pomôcky na pečenie, ani formu, stačí iba obyčajná kruhová a výsledok je perfektný . Určite vyskúšam. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Janette M. (Zinka16) ID 75844 (8.8.2011, 9:35) |
Prekrásny motýľ strašne sa mi páči ak môžem poradiť, mne sa najlepšie osvedčilo pod poťah maslo s rozmrveným korpusom (kľudne aj s pridaním nutely), stačí tenká vrstva, nechať cez noc riadne stuhnúť a potiahnuť. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Monika L. (more30) ID 429 (9.8.2011, 21:15) |
To ma ešte nenapadlo - určite nabudúce vyskúšam. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (7.8.2011, 14:13) |
veľmi pekne vypracovaná |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Miroslava P. (mimina323) ID 99185 (6.8.2011, 14:24) |
Monika, krásny motýlik. ja som tiež robila dcére k narodeninám takéhoto motýlika , len nebola potiahnutá. Chcem sa spýtať, ten povrch si natierala akým pomerom maslo-nutela? .... tiež mám vždy problém rozhodnúť sa akým krémom to napatlať, .... lebo tu sa dajú nájsť rôzne plnky a k nim aj rôzne názory. Ale jedno čo viem isto, krém s pudingom asi nie je to pravé orechové... na mliečnom marcipáne - falošnom - sa mi topil a marcipán stekal. A na MMF bol potom problém ju potiahnuť. Práve som robila moju druhú poťahovanú v živote- prvá bola s mliečneho - poťahovala sa mi neskutočne fantasticky, len sa mi na druhý deň topil, a druhá s MMF - no katastrófa , išla som plakať , .. sa mi robili faldy a vlny, nedala sa tak krásne potiahnúť, ale na druhý deň to bolo stuhnuté na 1. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Monika L. (more30) ID 429 (8.8.2011, 8:30) |
Miroslava, pod MMF som davala 1:1 (maslo:nutela). MMF sa mi netopila, ale krem po vytiahnuti z chladnicky bol rychlo makky. Ja to volam konzistencia patlama-patlama . Urcite to chce do kremu viac masla ako nutely (nutela je v teple este tekutejsia ako maslo). Popripade maslo trosku pancovat - koli tuhosti. Jednoducho aj maslo aj nutela rychlo makknu. Maslo pouzivam aj napriek tomu, lebo nam chuti v plnkach viac ako ostatne "tuky". A co sa tyka mliecneho marcipanu - pod neho tiez len maslo (teda nejaky tuk) - inak sa to topi. S mliecnym marcipanom som potahovala len raz a dopadlo to katastrofa - natrapila som sa. Mam blby recept - chce to skusat. No som leniva uz hladat nieco ine ked mi funguje MMF na 100%. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (6.8.2011, 17:50) |
Mirka aký mliečny poťah si robila?či kúpila hotový? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | | Miroslava P. (mimina323) ID 99185 (7.8.2011, 12:34) |
Sylvika, ten som si tiež robila. Bolo to podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18990 . Ale cukru tam išlo určite viac, lebo sa mi to stále lepilo. Po vypracovaní som si nim krásne obtiahla tortu.Vieš ono to závisí od toho, aké suroviny použiješ, napr. aj keď je sušené mlieko iné - tak hmota je tiež iná. Tento som skúšala už 2x. Najhoršie je, že človek nevie ako tá hmota má presne vyzerať a preto treba asi skúšať. Inak ja som na toto tortovanie totálny antitalent - skôr som na čokoľvek iné, avšak keď chceme potešiť tak sa aj prekonávame. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | | | sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (7.8.2011, 14:49) |
ahá..,ďakujem pekne určite raz vyskúšam aj túto hmotu.ja som robila len z MMF |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Andrea M. (andy29) ID 44947 (5.8.2011, 20:06) |
Krása už aj moje takú chcú |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Zuzana M. (zuzima) ID 188326 (5.8.2011, 17:38) |
dobrý nápad, paráda |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| Andrea K. (GEKO) ID 51272 (5.8.2011, 15:23) |
Je nádhernýýý |
ODPOVEDAŤnahlásiť |