
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Kuracie soté s hráškom a ananásom[ recept č. 4241 zo dňa 2.3.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kuracie prsia * solamyl/hladká múka * sojová omáčka * worchestrová omáčka * červená paprika * sterilizovaný hrášok * sterilizovaný ananás POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia si nakrájame na rezančeky. V miske ich zaprášime solamylom alebo hladkou múkou, pridáme sójovú omáčku, worchestrovú a necháme hodinku marinovať. Na oleji prudko opečieme, pridáme na kocky nakrájanú červenú papriku, zalejeme vodou a dusíme. Na záver pridáme sterilizovaný hrášok a ananás. Prehrejeme. Môžeme podávať so zemiakovou kašou, opekanými zemiakmi alebo ryžou. |
![]() | Halina M. (anilah) ID 93483 (21.8.2016, 21:22) |
![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |