
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Marcela B. (padinishop) ID 629 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) pirôžky[ recept č. 4310 zo dňa 6.3.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY HLADAM RECEPT NA PIROZKY POSTUP PRÍPRAVY MAMICKY NEMATE RECEPT NA PIROZKY PROSIMMMMMM NEVIEM SA ICH NABAZIT A STALE KUPOVAT SA MI NECHCE DAKUJEM |
andrea b. (borkovicka) ID 92273 (5.12.2013, 8:23) |
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45158&user=92273 Marcelka vyskúšaj tieto ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jarmila B. (Jarmila B. (jeremy)) ID 189198 (9.4.2011, 14:08) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
erika k. (pirozky) ID 134062 (23.1.2010, 13:24) |
a ozaj mam aj recept na tie pirozky.... ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
erika k. (pirozky) ID 134062 (23.1.2010, 13:21) |
a ten recept co tu mju je uplne zly.... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
erika k. (pirozky) ID 134062 (23.1.2010, 13:21) |
no ja som tu pirozkaren v tom podchode vlastnila a mam na predaj stroj a miesic a aj recepty na tie najlepsie pirozky pod slnkom.ak mate zaujem tak mi napiste na email erika.slovakia@zmail.sk ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Katarína M. (1roka) ID 25199 (4.12.2013, 19:33) |
Erika mohla by som aj ja poprosit recept na tie pyrôžky?????dakujem krasne ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Kristina P. (Kris23) ID 58364 (20.9.2008, 15:10) |
uz som ti poslala co si ho stratila? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Zuzana D. (aliandra) ID 8506 (20.3.2008, 9:31) |
No, ja sice neviem recept, no viem, kde ich este zarucene dostanes kupit ![]() Ked budes v BA a pojdes do Tesca po ulici na ktorej je Modry kostolik, tak budes prechadzat cez podchod v ktorom ich predavaju ![]() ![]() Ale kazdopadne, idem aj ja vyskusat niektory z tych receptikov, co tu kocky dali! Vela zdaru zeny, nech sa nam to podari ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Andrea B. (Beneovka) ID 10804, mimibazar.sk/beneovka (9.3.2008, 8:02) |
Marcelka,my sme minule tiež s manželom spomínali na krásne časy,keď sme si na VŠ kupovali v Nitre na autobusovej stanici supeeeer pirôžky. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.zsomsenie.sk/static/babicky/recept22.html |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Livia M. (liviam) ID 19540 (7.3.2008, 22:32) |
Tak ja jeden mam ... a je aj odskusany. Potrebne ingrediencie: - 1kg polohrubej muky - 3 PL krystalovy cukor - 2 vajcia - 1 zltok - 2 dl olej - 0,5l mlieka - 2 kocky drozdia - 1 vanilkovy cukor - 1 čl soli - trochu perlivej mineralky - prašok do pečiva Postup: pripravime si kvasok z drozdia, polovice mlieka a trosku cukru.Zo zvysnych surovin vypracujeme cesto, vylejeme kvasok a vymiesime dohladka. Nechame kysnut na teplom mieste 20 minut. Potom cesto rozvalkame na hrubku 0,5cm.Plat narezeme na stvorceky asi 7x7 cm a poukladame na ne plnku podla chuti ( mak, lekvar,tvaroh, orechy ...). Okraje stvorcov zlepime tak aby sa plnka zakryla. Batoztek potom na doske vytvarujeme do podlhovasteho tvaru "sulanim". Nakoniec vyprazame v horucom oleji do zlatista. |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | katarina u. (katrena4) ID 32777 (7.3.2008, 9:11) |
ahoj,kedze tieto pirozky mam aj ja strasne rada,zo zvedavosti som pozrela na nete,a nasla som recept,i ked v cudzom jazyku,pisu,ze to ma asi nejaky rusky povod,alebo z ukrajiny,no,neviem ci su to presne tie,zda sa ze ano,a treba asi vyskusat. takze: zmiesat- 50g drozdie+ 1/2 l vlazneho mlieka + cajovu salku cukru+100g rozpust.masla+ 1kolmu caj.lyz.soli-vsetko vymiesat,a pridat muku-nie je ale napisane mnozstvo,len,ze musis pridat tolko muky,aby vzniklo jemnejsie cesto,kt.nechas nakysnut,az kym nezdvoji svoj objem,potom ho treba znovu premiesit,a opat nechat kysnut.na treti raz ho opat vymiesis,a pridas este muku,aby vzniklo cesto o nieco jemnejsie ako cesto na chlieb,ci pizzu. potom ho vyvalkas,nakrajas napr.na stvorce apod, a naplnis,ci na slano,alebo sladko-alebo len lekvarom,podla vlastnej fantazie,uzavries- na tvar pirozka,ci valceka-atd., a vyprazas v hor.oleji,alebo sa mozu piect v rure,v tom pripade ich ale treba potriet vajcom. a je to... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marcela B. (padinishop) ID 629, mimibazar.sk/padinishop (7.3.2008, 22:05) |
Katka dakujem urcit vyskusam az slinky tecu juj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |