
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Slávka B. (bačka) ID 136375 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Pečená tekvica na tymiane[ recept č. 43776 zo dňa 26.10.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 stredne veľká tekvica hokkaido, alebo tekvica na pečenie, 2 lyžice olivového oleja, 2 vetvičky čerstvého tymianu, môže byť aj sušený asi 1 ĆL, 2-3 strúčiky cesnaku, soľ. Na dresing: 250 g kyslej smotany, 1 strúčik cesnaku, 1 lyžička proventálskych byliniek, štipku soli., POSTUP PRÍPRAVY Tekvicu opláchneme pod tečúcou vodou, prekrojíme pozdľžne na polovicu, Vyberieme jadierka a nakrájeme na širšie mesiačiky. Lyžicu oleja zmiešame s pretlačeným cesnakom, so štipkou soli a tymianom. Zmesou potrieme kúsky tekvice. So zvyšným olejom potrieme alobal, ktorý sme dali na dno pekáča a rozložíme naň tekvicu šupkou nadol. Rúru vyhrejeme na 200 ° C a pečieme asi 20 minút. Kyslú smotanu vymiešame s pretlačeným cesnakom, bylinkami a so štipkou soli. Smotanový dresing. podávame k pečenej tekvici. |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (27.10.2011, 10:06) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |