
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Marcela K. (macaaa) ID 149502 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) kuracie soté so sójovou omáčkou v tlakovom hrnci za 4-6 minút[ recept č. 45114 zo dňa 30.12.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 3-4 kuracie prsia bez kože, 1cibuľa nakrájaná na kúsky, 1 konzerva húb, 1⁄2 šálky vody 1⁄2 šálky sójovej omáčky, 6 a viac zelerových tyčiniek nakrájaných na kúsky 3 lyžičky hnedého cukru, múka, olej, soľ, kukurica - ja som robila od oka, každý dá viac toho co má radšej.. POSTUP PRÍPRAVY vid obrazkovy postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() toto budeme potrebovat ![]() -mäsko nakrájame na kúsky, dáme do misky s múkou, uzavrieme a poriadne pretrasieme, aby boli všetky kúsky obalené v múke ![]() takto ![]() -na dno tlakového hrnca dáme trochu oleja, trošku opečieme cibuľu, pridáme mäsko,huby, zelerové kúsky a skoro hneď vlejeme zmes spravenú z cukru,vody,sójovej omáčky-tá je slaná sama o sebe, takže potom so soľou opatrne/ ![]() -poriadne premiešame /aj zo dna lebo mne sa trošku múka prilepila/ ![]() , keď bude vrieť, zavrieme hrniec a keď bude na najsilnejšom /ja mám tlakový hrniec WMF-takže prúžok č. 2/ stíšime plameň a necháme 4-6 min. odstavíme a počkáme kým sa tlak vyrovná ![]() odstavime a dame pod studenú vodu, aby sa nám hrniec odtlakoval a mohli sme ho otvoriť. po otvorení pridáme ešte kukuricu a hotovo ![]() potom si môžeme urobiť ryžu v tlakovom hrnci a to tak, že dáme do hrnca ryžu, ja dávam basmati napr. hrnčeky ryže a dva a pol hrnčekov vody. keďže tu sa voda nevyparuje, netreba dávať viac vody, lebo všetka ostane v ryži. po min na najvyššom tlaku, odtlakujeme hrniec pod studenou vodou a je to hotove.. ešte poriadne premiešame ryžu a nechame trošičku postáť na otvorenom vzduchu, aby sa trošku prevzdušnila.. dobrú chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |