
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mirka M. (Myrca) ID 22115 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Fazuľový guláš[ recept č. 4550 zo dňa 21.3.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY olej * cibuľa * bravčové stehno * tmavá fazuľa v konzerve * zemiaky * soľ/vegeta * korenie * kečup * mletá červená paprika * hladká múka POSTUP PRÍPRAVY Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu a šupneme na kocky nakrájané mäso. Restujeme za stáleho miešania pokiaľ nepustí veľa šťavy. Aj takých päť minút. Zaprášime paprikou a zalejeme vodou. Osolíme, okoreníme, okečupíme. V tlakovom hrnci varíme 15 minút. Po tejto dobe pridáme fazuľu, zemiaky nakrájané na kocky. Varíme ďalších cca 10 minút. Nakoniec zahustíme zátrepkou. Podávame s fajným čerstvým chlebom. |