
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marcela K. (macaaa) ID 149502 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) Segedínsky guláš za 25 minút v tlakovom hrnci[ recept č. 46025 zo dňa 12.2.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY bravčové mäsko, cibuľa, olej, kapusta, červená paprika, soľ, peper, bujón,smotana a múka. a ešte trošku vody množstvo mäsa a kapusty ako kto má rád... ja teda veľa, lebo gulášik jeme minimálne 3 dni a chutí nám viac odstatý = to asi nieje spisovné ale chápeme sa nie? POSTUP PRÍPRAVY viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() toto potrebujeme ![]() rovno v tlakovom hrnci na oleji speníme cibuľu, čoskoro pridáme na kocky nakrájané mäso a obielime. ![]() pridáme červenú papriku, peper a soľ a hneď potom aj podlejeme troškou vody, aby nám paprika nezhorkla. ![]() hneď potom pridáme kapustu a dolejeme vody, aby bola kapusta "voľná". ešte pridáme bujón. ![]() hrniec uzavrieme, na najväčšom plameni necháme natlakovať na najvyšší tlak (u mňa druhý červený prúžok), hneď stíšime plameň na najslabšie a stopneme si 8 minút. Medzitým si rozmiešame smotanu s múkou. hneď potom hrniec odtlakujeme rýchlo, tým, že hrniec dáme do dresu a na vrchnák pustíme prúd studenej vody. Hrniec otvoríme, zapneme plyn a vlejeme do hrnca smotanu s múkou. premiešame, hrniec uzavrieme a počkáme kým nepočujeme že gulášik vrie. teda počuť že buble, vypneme plyn.. otvoríme hrniec ![]() a hotovo dobrú chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Lenka B. (ballou) ID 28541, mimibazar.sk/ballou (7.5.2016, 20:16) |
Noooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bleskurychle, fajnove, mäso mäkké, kapusta nerozvarena ![]() Segedín už len takto ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marcela K. (macaaa) ID 149502 (21.5.2016, 20:09) |
![]() ![]() ![]() no to ma velmi tesi.... a usetrime aj cas vsakze ? ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Eva H. (efeosa1990) ID 283620 (26.8.2014, 20:22) |
Perfektný a fakt bol hotový za 25 minút ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marcela K. (macaaa) ID 149502 (20.9.2014, 11:28) |
dakujem krasne ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Mili J. (Vanilka32) ID 41686, mimibazar.sk/vanilka32 (29.3.2014, 10:43) |
moj prvy segedin ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marcela K. (macaaa) ID 149502 (upravené 3.5.2014, 18:27) |
![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (15.9.2012, 21:00) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marcela K. (macaaa) ID 149502 (23.9.2012, 14:28) |
super ZE? niet nad take objavy ako je tlakovy hrniec... len sa netreba bat skusat... ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (23.9.2012, 14:30) | |
júúj, ja mám tlakáče 4, a varím v nich už 20 rokov, len som sa bála, že sa mäsko napr. spolu s kyslou kapustou neudusí. a tých 8 minút ma "odrovnalo".. ![]() super ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marcela K. (macaaa) ID 149502 (23.9.2012, 19:01) | ||
![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Viera F. (veqa) ID 13798, mimibazar.sk/veqa (12.2.2012, 21:50) |
ja tiež robievam segedín len v tlakovom hrnci ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marcela K. (macaaa) ID 149502 (13.2.2012, 7:38) |
![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Paola W. (Velcikova) ID 9522 (12.2.2012, 21:13) |
Segedín som ešte nikdy nerobila a tento vyzerá výýborne. Vyskúšam ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marcela K. (macaaa) ID 149502 (12.2.2012, 21:40) |
drzim palce.... toto je najjednoduchsi sposob... ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |