
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
jana v. (kuklac) ID 36262 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov) Gaštanové rezy[ recept č. 4608 zo dňa 23.3.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Suroviny Piškóta: 4 vajcia, 6 lyžíc kryštálového cukru 6 lyžíc polohrubej múky 1 dl oleja, 1 lyžica kakaa 1 prášok do pečiva Plnka: 1/2 masla 3 lyžice práškového cukru 1 kocka gaštanového pyré 1 Zlatý klas, 3 dl mlieka Karamelová šľahačka: 4 lyžice kryštálového cukru 3 dl mlieka, 2 práškové šľahačky 1 stužovač šľahačky POSTUP PRÍPRAVY Pracovný postup Celé vajcia vyšľaháme. Pridáme olej, múku, kakao a kypriaci prášok. Premiešame a dáme piecť do vyhriatej rúry. Po vychladnutí cesto necháme na plechu a natrieme ho plnkou. Na plnku príde vrstva karamelovej šľahačky. Plnka: Z mlieka a zo Zlatého klasu uvaríme hustú kašu a necháme ju vychladnúť. Maslo, práškový cukor a gaštanové pyré spolu vymiešame a primiešame do vychladnutej kaše. Karamelová šľahačka: Cukor upálime na karamel, no prv, než sa rozpustí, zalejeme ho mliekom. Po vychladnutí ho zmiešame so šľahačkami, stužovačom a vyšľaháme |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (15.4.2015, 13:44) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
jana p. (j@ncca) ID 59257 (30.6.2010, 22:09) |
Jani, ten kolac vyzera byt dobry, cez vikend urcite upeciem ![]() Vdaka za recept. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Evka G. (EvkaG) ID 122258 (18.12.2009, 21:35) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Ivka V. (iviatko) ID 262, mimibazar.sk/iviatko (1.1.2009, 17:38) |
dnes som ho jedla a bol vynikos, dik za recept | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |