
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Eva V. (vinka) ID 5640 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Pecene kurca na jarnej zelenine[ recept č. 4651 zo dňa 26.3.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY rozporcovane kurca, mrazena zelenina - najlepsie nejaka jarna zmes (mrkva, hrasok, kukurica, fazulka,...), korenie na kurca podla chuti,sol, cca 150 g masla, kuaci vyvar alebo bujon, bylinky POSTUP PRÍPRAVY Umyte a naporciovane kura potrieme zo vsetkych stran korenim a solou (v priapade, ze pouzijete koreninovu zmes na kurca, solit nemusite, lebo aj bujon je slany ). Ak mame cas, nechame ho odlezat v chladnicke cca 2 hod. Potom dame kurca na pekac, podlejeme vyvarom, na jednotlive porcie dame kusky masla. Pecieme asi 3/4 hodiny vo vyhriatej rure pri asi 190°C. Pocas pecenia podlievame vyvarom a polievame stavou... Medzitym si pripravime zeleninu . Vo vode ju povarime cca 5 min, potom ju scedime. Po 3/4 hodinke pridame ku kuratu zeleninovu zmes a pecieme este asi 5 min. Hotove kuriatko podavame so zemiakmi na akykolvek sposob a ozdobime bylinkami... |