
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
NÁTIERKY |
Jana K. (Tangerina) ID 28973 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Nátierka na topinky(hrianky)[ recept č. 46531 zo dňa 7.3.2012 ] PRO INSPIRACI ![]() POTREBNÉ PRÍSADY pečené mäso(bravčové, kuracie) 1 PL kečupu, 1 PL domácej paprikovej natierky Pikant, 1 malá cibuľa, 1lyžička sušeného mletého cesnaku, 1lyžička majoránu POSTUP PRÍPRAVY Ja používam mäso, čo zostalo od obeda, približne za kompótovú misku. Mäso pomelieme, pridáme všetky ingrediencie. |
![]() | alena k. (pajo) ID 9224 (9.3.2012, 23:20) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
František O. (ferino 59) ID 110959 (8.3.2012, 18:47) |
![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |